Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
loszerafin
üzenetére
Hat igen, en pont ezek miatt a dolgok miatt, vettem ki a szotarambol.

-
shev7
veterán
válasz
loszerafin
üzenetére
ha jol tudom a switch case szerkezet egy goto-nak fele meg. Ezert van az, hogy nem lehet felsorolni a case utan tobb erteket, mivel akkor nem stimmelne a label. Es ezert van az, hogy kell a break, mert goto utan a kovetkezo sorban folytatod. Persze biztos meg lehetett volna oldani maskepp, de az nagy valoszinuseggel lassabb lett volna.
mod: Ha megnezzuk a C# fele switch megvalositast, akkor az annyibol kezdo-baratabb, hogy muszaj kitenni a break-et, ezert nem is nezheted be a fall-through-t
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Apple asztali gépek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- SSD kibeszélő
- Raspberry Pi
- Béta iOS-t használók topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- JBL Authenics 200 bluetooth hangszóró garanciális
- Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi