- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
loszerafin #917 üzenetére
Hat igen, en pont ezek miatt a dolgok miatt, vettem ki a szotarambol.
-
Fisha
őstag
válasz
loszerafin #912 üzenetére
Megmondom oszinten nekem a switch-case eleve egy nyelvidegen dolog. Mar leirva is rosszul nez ki.
-
Fisha
őstag
Ja meg az lemaradt, hogy ha kerdesed vana fenti temakorokben, akkor szivesen segitek. A topicot nem mindig olvasom, szoval ha surgos, akkor privi.
-
Fisha
őstag
válasz
loszerafin #865 üzenetére
Velemenyem szerint elso korben jdbc, servletek jsp-k, aztan egy tetszoleges mvc framework. Persze ha az a cel, hogy a konnyen el tudj helyezkedni. Ilyen temakorben keresnek a legtobb embert. Aztan johetnek ejb-k egyebek.
Egyebkent maga az, hogy j2ee annyira tag fogalmkor, hogy nem igazan lehet azt mondani, hogy akkor en most j2ee-t tanulok. -
Fisha
őstag
Alapozashoz talan nem akkora baj ha elavult. Az egesz felepites nem valtozott meg gyokeresen, csak sok uj dolog van hozza, amivel konnyebben lehet fejleszteni. A JSP konyvon kivul van meg magyarul egy servletes konyv is. Ebben is van szo jsp-rol, mivel ok is servletek valojaban. Ez kicsit komolyabb tudast ad, mint a masik. Aztan van meg a magyar java biblianak tartott Java utikalauz sorozat. Ennek a j2ee (zold) konyveben van szo jsp-rol. Ez eleg szaraz irodalom. Szerintem a legnagyobb valasztekot a Liszt Ferenc teren levo muszaki konyvesboltban talalod szamitastechnikai irodalombol.
-
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #631 üzenetére
Hmm, hat nehez kerdes. Van egy ilyen konyv: [link]
Nem ismerem sajnos, csak most talatam neten. -
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #629 üzenetére
Megegyszer elolvasva az elozo hsz-ed lehet, hogy neked nem is mvc kene elsore hanem inkabb valami esemenykezelos tutorial.
[link]
MVC-bol itten van egy servletes megkozelites: [link]
Itt meg egy esemenykezelos guis mvc:
[link]
Ha lesz idom megnezem otthon a design patterns konyvet, aszem abban is le van irva mindketto. HA gondolod addig nezd meg neten, hatha. Aszem ez a cime: Design Patterns is Java. -
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #627 üzenetére
Azert minden megvalositas mas egy picit. Konkretan melyikkel van gondod? Esetleg az alap java gui-kezelessel?
-
Fisha
őstag
válasz
concret_hp #624 üzenetére
Hmm, hat ha mvc-re guglizva nem talaltal, akkor esetleg probalj meg egy altalanosabb design patterns kulcsot. Ha igy se megy, akkor szerintem nezz kerul az mvc megvalositasok doksijaban (pl struts, spring, esetleg jsf), mert ott szokott lenni altalanos leiras is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest