Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToMmY_hun
    senior tag

Ez inkább az angol nyelv ismeret melletti érvelés. Persze elfogadom hogy nemzetközi csapatban/tulajdonossal követelmény. Nem hiszem,hogy 46 évesen autodidaktán valaha is bekerülök egy ilyen csapatba.
    Annó a ZX81-en nem voltak olyan úri huncutságok,hogy a tömböt vektornak hívják, és az objektumokról se hallottunk. Most csak kíváncsi vagyok tudnék-e magamnak objektumorientált programot írni, a magam szórakoztatására.

Ez a szakma arról szól, hogy folyamatosan képezd magad. Az a tudás, ami ma friss és elfogadott, pár év múlva már elavult lesz és senkinek sem kell. Az, hogy X éve mivel foglalkoztál, szerintem már nem annyira fontos. Ami viszonz igen, az a hajlandóság a tanulásra és a nyitottság az új dolgok iránt. Nekünk, az Y generációnak ebben nagy előnyünk van, ugyanis bele születtünk ebbe a felgyorsult világba, ahol el vagyunk halmozva információval és ez nekünk természetes. Bele se merek gondolni, hogy mennyire idegen lehet egy más körülmények között felnövő egyénnek. Könnyűnek biztosan nem nevezhető.

• mobal
    nagyúr

Ez inkább az angol nyelv ismeret melletti érvelés. Persze elfogadom hogy nemzetközi csapatban/tulajdonossal követelmény. Nem hiszem,hogy 46 évesen autodidaktán valaha is bekerülök egy ilyen csapatba.
    Annó a ZX81-en nem voltak olyan úri huncutságok,hogy a tömböt vektornak hívják, és az objektumokról se hallottunk. Most csak kíváncsi vagyok tudnék-e magamnak objektumorientált programot írni, a magam szórakoztatására.

Programozás nyelve az "angol". El kell fogadni.

Új hozzászólás Aktív témák