Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Ez a szakma arról szól, hogy folyamatosan képezd magad. Az a tudás, ami ma friss és elfogadott, pár év múlva már elavult lesz és senkinek sem kell. Az, hogy X éve mivel foglalkoztál, szerintem már nem annyira fontos. Ami viszonz igen, az a hajlandóság a tanulásra és a nyitottság az új dolgok iránt. Nekünk, az Y generációnak ebben nagy előnyünk van, ugyanis bele születtünk ebbe a felgyorsult világba, ahol el vagyunk halmozva információval és ez nekünk természetes. Bele se merek gondolni, hogy mennyire idegen lehet egy más körülmények között felnövő egyénnek. Könnyűnek biztosan nem nevezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest