- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Jövőre ígéri a combosabb AI gyorsítóját az Intel
- SSD kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mi volt a bajod vele egészen konkrétan? Amúgy bármilyen másik IDE-re állnál át, mint amit nagyon megszoktál és kiismertél, először gondod lenne vele, és minden totál máshol lenne, szóval annyira nem meglepő, hogy eleinte szarnak találtad. Aethelstone-hoz hasonlóan először nekem is hasonló trauma volt az Eclipse, aztán megszoktam azt is, most meg hogy épp plugint fejlesztek rá, legalább tudom, micsoda egy szar tud lenni.
Pl. az automatikus függőség-felderítés a plugineknél borzalmas, totál hibás, és a legjobban azt szeretem, amikor teljesen általános jellegű exceptionhalmazt kapok pluginfejlesztésnél, vagy amikor magában az Eclipse-ben "törik el" valami, például VALAMELYIK plugin VALAMELYIK része, de nyomozni még a backtrace-ek, logok alapján is elképesztő időigényes tud lenni, hogy mégis mi okozza, és mi oldja meg, és ilyenkor az a remek, hogy gyorsabb egy új, "szűz" Eclipse-példányt letölteni, ismét letölteni a szükséges pluginjeidet, és importálni a beállításaidat. Csak hogy ne tartsa az Eclipse-et sem senki olyan tökéletesnek. Ettől függetlenül megszerettem valamennyire ezt is, bár én a NetBeans-t sok szempontból ezerszer stabilabbnak tartom még mindig, csak az Eclipse-ben sajnos több a lehetőség bizonyos esetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest