- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Lortech #6895 üzenetére
"Amúgy hol vannak a resteasy lib-ek? WEB-INF/lib-ben van mindkét war-ban ugyanaz a verzió?"
Igen, mindkér war WEB-INF/lib könytárában vannak a jarok. Ugyanaz a verzió, bár szerintem ez már nem sokat számít."Én a "-verbose:class" -t is megnézném, hátha valami összefüggés kiolvasható belőle."
Jaja, tegnap már mentem vele egy kört, de elég nagyok ezek a warok, hogy az eclipse console 2 war esetén is kifusson a maxra húzott pufferből.Köszönöm mindenkinek a tippeket, még szenvedek vele egy kicsit.
Legrosszabb esetben majd futnak külön jettyben.Érdekességképpen:
Thread.currentThread().getContextClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp2 */
org.jboss.resteasy.specimpl.ResteasyUriBuilder.class.getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp2 */
javax.ws.rs.core.UriBuilder.fromUri(absoluteUri).getClass().getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */
javax.ws.rs.core.UriBuilder.class.getClassLoader()
/* sun.misc.Launcher$AppClassLoader@74f2ff9b */
javax.ws.rs.ext.RuntimeDelegate.class.getClassLoader()
/* sun.misc.Launcher$AppClassLoader@74f2ff9b */
javax.ws.rs.ext.RuntimeDelegate.getInstance().getClass().getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */org.jboss.resteasy.core.ThreadLocalResteasyProviderFactory (ami egy RuntimeDelegate) rendelkezik egy "org.jboss.resteasy.spi.ResteasyProviderFactory defaultFactory" field-del (ami szintén egy RuntimeDelegate). Bár threadlocal az osztály neve, de azt a funkcióját épp nem használja semmire, hanem a defaultFactory-val dolgozik, amihez a webapp1 anno már készített egy példányt. Ezen a példányon keresztül gyűrűzik be a rossz classloader a másik webapp-ba.
Az UriBuilder mélyén minden a webapp1 classloaderével készült.
org.jboss.resteasy.specimpl.ResteasyUriBuilder.class.getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */
new org.jboss.resteasy.specimpl.ResteasyUriBuilder().getClass().getClassLoader()
/* WebAppClassLoader=webapp1 */Feltételezem, úgy lenne ez szép, ha a közös libek közös classloaderrel töltődnének be (külön webapp-ban?), csak hát erős a gyanúm, hogy a sok war libjei más-más közös részhalmazzal rendelkeznek.
Vaaagy, kicsomagolom a warokat egy helyre, és minden fusson a system classloaderrel.
Ez már nagyon hekkes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged