Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• caindwan
    aktív tag

Mire gyakorolni?
    A prog. versenyek beugro [qualification] forduloi altalaban csak ne'mi algoritmikus gondolkodast es par egyszerubb adattipus hasznalatat igenylik, kulcsszavak face hackercup, googlejam, ch24 [ez mar kevesbe], de mindbol tobb evnyi archivum elerheto. Ha ennel alapabb [egy-egy technikas] kellene, akkor tankonyvi feladatok.
    [Igen, a versenyekre nem a java a legjobb, de tapasztalatbol mondom, hogy kis elokeszitett kornyezet mellett nem is annyira rossz.]

Szerk. Kiberfeladatok vagy hasonlo cimu 'csikos' konyv, de meg csak beleneztem, szintet nem tudok.

:R :R

a facebook-os és a google jam is tetszik :B Egy kis gyakorlással lehet nevezek is, szerencsére az előbbi csak szeptemberben van. A feladataik pedig nagyon is megfelelnek. :K a ch 24-ben is vannak jó feladatok. A könyvet sajnos nem találtam elektronikus formában, marad csak az alternatíva 3D :DDD

• axioma
    veterán

Mire gyakorolni?
    A prog. versenyek beugro [qualification] forduloi altalaban csak ne'mi algoritmikus gondolkodast es par egyszerubb adattipus hasznalatat igenylik, kulcsszavak face hackercup, googlejam, ch24 [ez mar kevesbe], de mindbol tobb evnyi archivum elerheto. Ha ennel alapabb [egy-egy technikas] kellene, akkor tankonyvi feladatok.
    [Igen, a versenyekre nem a java a legjobb, de tapasztalatbol mondom, hogy kis elokeszitett kornyezet mellett nem is annyira rossz.]

Szerk. Kiberfeladatok vagy hasonlo cimu 'csikos' konyv, de meg csak beleneztem, szintet nem tudok.

A konyv most mar a kezemben, Dennis E. Shasha: Kiberrejtvenyek, Typotex, 2003, nemreg de olcsokonyves helyrol szereztuk, viszont ez nem biztos h. kodolas, kellhet trukk vagy matek.

Új hozzászólás Aktív témák