Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Jajj... Ezt még olvasni is fáj.
A lokális repó nem arra van kitalálva, hogy másolják (szinkronizálják) egyik gépről a másikra, a struktúrája nem ilyen. Azt meg pláne nem értem, hogy ha már megtanultad a repo lokális kezelését, akkor miért nem vetted a fáradtságot hogy a távoli kezelést is megnézd. Bitbucket-ra regisztrálni nem nehezebb, mint dropboxra, és valóban ingyenes privát repóval is. A GitHub talán még letisztultabb, bár az csak git-et támogat.Én mindenképpen javaslom Neked és plaschil-nak is, hogy tanuljátok meg a verziókezelők normális használatát, mert később ez elengedhetetlen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lokális repó nem arra van kitalálva, hogy másolják (szinkronizálják) egyik gépről a másikra, a struktúrája nem ilyen. Azt meg pláne nem értem, hogy ha már megtanultad a repo lokális kezelését, akkor miért nem vetted a fáradtságot hogy a távoli kezelést is megnézd. Bitbucket-ra regisztrálni nem nehezebb, mint dropboxra, és valóban ingyenes privát repóval is. A GitHub talán még letisztultabb, bár az csak git-et támogat.