Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpő
tag
válasz
WonderCSabo #6419 üzenetére
"A lokális repó nem arra van kitalálva, hogy másolják (szinkronizálják) egyik gépről a másikra, a struktúrája nem ilyen."
Tök mind1, hogy mire van kitalálva és milyen a struktúrája, file-okból áll az is, amiket nyugodtan lehet szinkronizálni ha nem használják párhuzamosan a példányokat. Akkor az volt e legegyszerűbb megoldás a legkisebb ráfordítással és nekem az volt a lényeg. Hiba nélkül működött, többre nem volt szükség.
"akkor miért nem vetted a fáradtságot hogy a távoli kezelést is megnézd."
Egyrészt ehhez kell egy távolról elérhető szerver, másrészt plusz munka a repo remote belövése, amire akkor nem volt szükség. Amikor szükségét éreztem távoli repónak, akkor átálltam arra.
"Bitbucket"
Ma hallottam először erről a cuccról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged