- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Aethelstone #6214 üzenetére
Nyilván az ID-k eltérhetnek, de azt a java kódban az equals metódus-nak nem kell feltétlenül figyelembe vennie, és akkor máris egyenlő két egyed.
Persze az ilyen dolog is még ki fog bukni normalizáláskor, de egyrészt nem kell minden adatbázisnak x. normálformában lennie, másrészt ez az egyszerű példa is mutatja, hogy nagyon sántít ez a dolog.Én OrmLite-ot használok ORM-ként Android-on, az sosem csinált ilyet. Most rákerestem erre a Hibernate OneToMany duplicates problémára, és mindenhol azt olvastam, hogy rosszul volt használva a cucc.
Én elhiszem hogy ez így működik, mivel nem használtam még Hibernate-et (se semmilyen JPA implementációt), de akkor is nagyon furcsának tartom ezt. Ha esetleg erre van doksitok, ami leírja hogy ez az elvárt működés, az hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest