- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
Aethelstone #6190 üzenetére
Köszi a választ, örülök, hogy nem én vagyok ilyen béna, de a google skillemen van mit javítani mert hasonló dolgokat írtam be, de még se találtam stackoverflow-os kérdést erre.
Most magamnak írogatok csak programokat ezért az adatbázis mérete nyilván kicsi, de ha van 1millio rekord akkor az adatok lekérése Set-tel sokkal lassabb mint bármelyik List a beszúrási idő miatt. Vagy az elején teljesen felesleges hatékonysági problémákon gondolkodnom?
Amúgy netes tutorial alapján csináltam dao és service-ket és ahol konkrétan lekérem az így néz ki:
public Team getTeamById(int id) {
Session session = this.sessionFactory.getCurrentSession();
Team t = (Team) session.get(Team.class, new Integer(id));
return t;
}A team entitásban meg ugye csak simán van egy Set<Driver> és aztmondom, hogy getTeamById(1).getDrivers() szóval nem látom hova rakhatnám a distinct-et ezért marad Set.
Vagy dobjam a dao és service osztályt és ilyen namedQuery-ket írjak? -
floatr
veterán
válasz
Eager-hez minek fetch?
Egyébként erre gondoltam, igen
-
Aethelstone
addikt
válasz
Nos, a Hibernate doksi szerint teljesen normális, hogy duplikátumok vannak. A Set használatát javasolják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest