- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- DUNE médialejátszók topicja
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Szerepkörről beszéltem, nem két főből álló teamről, és nem egy teljes projektről, de még csak modulokról sem. A projekten belüli egységnyi feladatok szerepköreinek felosztását próbáltam a felvetés szerint elmondani.
Mi most egy 19-fős projekten dolgozunk egy 3 + 2 modulra bontott projektben, osztott munkában két ismeretlen létszámú fejlesztőcsapattal dolgozó (khm) partnerrel. A feladatok leosztása specifikáció és interfészek mentén van bontva. A belsős csapat ráadásul földrajzilag is osztott. Van 1-2 frontendes, aki a kereteket adja meg, és utómunkákat végez. A feladatok jellege szerint vannak olyanok, akik csak backenddel foglalkoznak, de olyanok is, akiknek a backend + funkcionális frontend egyformán feladata. A helyzetet tarkítja, hogy más projektekbe is be vannak kisebb óraszámok szerint szervezve néhányan. Szóval ha erre vagy kíváncsi, igen kipróbáltam, és arról beszélek, nem amiről álmodok.
szerk: egyébként pont ERP-rendszereknél lehet jó választás az ExtJS, ha van olyan, aki ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged