- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A vitát leszámítva akár én is lehetnék a bevezető alanya...
Ez már durvább téma volt kicsivel...viszont látom, hogy ha nálunk is ez lesz akkor tényleg ráborulok az asztalra, ahogy írod is...
Nehéz így technológiát választani, hogy nem használom készség szinten.
Ma addig jutottam az alkalmazásszerver témában, hogy JBoss és Tomcat-re szűkítettem a kört(Glassfish volt a harmadik). Nem véletlen, az egyik egy űrhajó ha másik egy vitorlázógép...
Azt gondolom, hogy ha később beesik valami nagyobb méretű dolog amihez a JBoss kéne akkor jól jön ha most bemelegítünk rajta. A másik, hogy full platform, szóval nem érhet meglepetés menet közben, hogy hopp hiányzik a Tomcat-ből valami...(Tudom ott lenne a TomEE) viszont ha változik a konfig akkor nem kell restart elég a reload...még akkor is ha ez nem sokszor fordul elő.
Néztem, hogy a memóriaigénye kb dupla az egyik oldal szerint. De hát ha az egyik 100MB-ot kér a másik meg 200MB-ot, akkor az elhanyagolható lesz az alkalmazás vagy az egész szerver méretéhez képest...Ezek miatt a JBoss felé húzok...Nem tudom mennyire teszem jól...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Gaming PC eladó-i7-9700K / GTX 1600 Super / 16GB RAM / 1TB SSD
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest