Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
evilskati #4651 üzenetére
Nem igazán értem mit csinálsz. Azt mondod, hogy az ingatlan osztályból származtatod a lakás osztályt, de akkor miért állítod statikusra az ingatlan osztály LinkedHashSet-jét? Elég volna protected/public-ra írni az addRezsi(...) metódust és látná a lakás is, akkor pedig a konstruktorban csak annyit kéne csinálnod, hogy addRezsi(...). Ha külön-külön ingatlanok és lakások léteznek akkor miért statikus a listád és a metódusod, hogy fogod visszakeresni, hogy melyik ingatlanhoz melyik rezsi tartozik?
Akárhogy is, ez így nem lesz jó.
Tekintve, hogy ma nagyon ráérek elkészítettem a programot, nálam tökéletesen fut:
Program.java
Ingatlan.java
Lakas.java
Rezsi.javaNem túl gyönyörű a kód, tudom, de legalább működik.
Szerk.: (#4652) evilskati - Ehhhh, ha nem felejtettem volna el frissíteni az oldalt...
Amúgy mi volt a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest