Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Superhun #4274 üzenetére
Nyomtam, nem segített. Újraindítottam a gépet, és lám, no problem. Néha tud érdekes dolgokat művelni ez a napfogyatkozás
Más:
Libgdx problémába ütköztem. Ugye egy aknakeresőt készítek, egy kész kód alapján, csak nagyon sok mindent módosítok rajta. (minesweeper-gdx google első találat)
Az input handling-gel gyűlt meg a bajom.
Van ez a metódusom:
if (in.justTouched()) {
int x = in.getX();
int y = H - in.getY();
if (isPaused) {
if (yesBox.contains(x, y)) {
Gdx.app.exit();
}
else if (noBox.contains(x, y)) {
isPaused = false;
}
}
else if (smileBox.contains(x, y)) {
MineFinder.Log.debug("restart touched");
clearGame();
}Az "in" változó korábban van deklarálva:
Input in = Gdx.app.getInput();Nos, ugye a smileBox-ra ha rányomnak, akkor újraindul a gém. A smileBox koordinátái: 610, 590.
Többször is rákattintottam, logoltam az x és az y koordinátát, jól kalkulálja ki, ilyenek jöttek ki: 600-600, 587, 612, stb, tehát nagyon közeliek, sőt, volt ami pont annyi volt, mégsem fogadja el, hogy rákattintottam.
Ez miért lehet? Ha gondoljátok, és ráértek, szívesen elküldöm a teljes forráskódot, (összesen kb ~600 sor) de azt privátban.
Köszönöm!
Szerk:
ja igen, a yesbox és a nobox-ra bezzeg elfogadja a kattintást, szóval végtelenül tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest