Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
skoda12 #3784 üzenetére
a blokkolo dolgokat kivettem mar es az ket darab enabledot is bekapcslam a ket gombra.(save es a cancelra)
Amikt irtal a ResultSet rol azt azzal nem oldahato meg ha kommentelem a .close(); -t?a save button ilyen most:
private void btnSaveRecordActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
//...................................................................................
String first = textFirstName.getText();
String last = textLastName.getText();
String job = textJobTitle.getText();
String ID = textID.getText();
int newID = Integer.parseInt(ID);
try {
VALUES("+newID+",'"+first+"','"+last+"','"+job+"')";
String insertSql = "INSERT INTO Workers (ID,FIRST_NAME,LAST_NAME,JOB_TITLE) VALUES(" + newID + ",'" + first + "','" + last + "','" + job + "')";
stmt.executeUpdate(insertSql);
rs.next();
int id_col = rs.getInt("ID");
String id = Integer.toString(id_col);
String first2 = rs.getString("First_Name");
String last2 = rs.getString("Last_Name");
String job2 = rs.getString("Job_Title");
textID.setText(id);
textFirstName.setText(first2);
textLastName.setText(last2);
textJobTitle.setText(job2);
} catch (SQLException err) {
System.out.println(err.getMessage());
}PreparedStatementet -pedig most utana nezek
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest