- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tuning kezdőknek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Találtam pár megoldást igaz egyik sem 100%-os:
- request.getRequestDispatcher("login.jsp").forward(request, response);
- request.getRequestDispatcher("login.jsp").include(request, response);Ezzel a megoldással az a baj, hogy sehogy nem tudok új paramétert hozzáadni. Egyik fórumban írták, hogy .forward("login.jsp?param1=value") meghívással működik, azonban nálam nem működik.
Másik megoldás:
- response.sendRedirect("login.jsp?loginerror=true");
Ezt már egész jól lehet használni azonban ez sem elég "elegáns" szerintem. Az egyik gond azaz, hogy elvesznek az eredeti paraméterek (igaz ezt újból hozzá lehet fűzni) a másik pedig az, hogy nem lehet módosítani az oldal tartalmán. (erre most nincs is szükségem, de később még lehet szükség lenne rá)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest