- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Drizzt #10597 üzenetére
Én a következőket láttam: SAP-B1, Vectory, IBSystem/Infosys, nézegetek most egy negyediket. Van egy darab közös adatbázis mögöttük egy rahedli táblázattal. Vannak ugyan programmmodulok, de azok nem közvetlen egymással, hanem az adatbázissal beszélgetnek.
Ha meg van egy tényleg külön modul, ami pl a vonalkódos rendszerért felelős vagy a gyártás rögzítéséért, akkor az külön fájdalom a hátsóba, ha saját adatbázisába ír, mert tuti nem tudják megoldani tisztességesen a két adatbázis közötti kommunikációt. (legalább is sok rossz példát láttam sajnos, főleg akkor problémás ha más az ERP és a vonalkódos rendszer szállítója, valamint egy közismert magyar Bérszámfejtő "fűszerrel" is sok gond van összepasszintani teljes mértékben ERP-vel, már ha nem kézzel akarunk adatokat importálni/exportálni)Én ezt az ábrát néztem microservice-re, de lehet nem jó:
vannak kisebb szolgáltatások, melyek egy részét többen is elérik közvetlenül, másokat több másik szolgáltatás is buzgerál egyszerre.10598: értem, hogy egy közepesnél nagyobb cégnél már gond a skálázhatóság miatt, de kis cégeknél inkább plusz kín ez a szemlélet. Tudom, ők menjenek a felhőbe ERP-zni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest