- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Apple MacBook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
helo topic,
Ezen az oldalon ([link]) van egy jatekocska, amit javaban irtak, na amikor ezt megtalaltam, akkor gondoltam, hogy de jo egyszeru, biztos jo kicsi a gepigenye, de aztan, hogy task managerban nezem, a procit 30-50% korul hasznalja (3.0Ghz P4), es 30mega ramot eszik... hat kicsit csalodott voltam, mert azt hittem, hogy egy P1-en is elfut majd... ez normalis egyebkent, hogy egy ilyen alkalmazas, amiben lenyegeben csak nehany pontbol allo sokszogek maszkalnak ide-oda ilyen gepigenyes...? persze, lehet, hogy rosszul van megirva, azzal nem tudok mit csinalni, egyreszt mert egyaltalan nem ismerem a java-t, masreszt nem en csinaltam...
Esetleg valahogy mashogy futtatva lehet csokkenteni az etvagyat? most JRE 1.6-ot hasznalok...., (a forumaban a program keszitoje ugyan azt irta az 1.6 megjelenesekor, hogy ezzel jobb, mint 1.5-tel volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 10
- GL.iNet OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- No Rest for the Wicked
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg valahogy mashogy futtatva lehet csokkenteni az etvagyat? most JRE 1.6-ot hasznalok...., (a forumaban a program keszitoje ugyan azt irta az 1.6 megjelenesekor, hogy ezzel jobb, mint 1.5-tel volt...)