Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Így építsd a billentyűzeted!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tisztában vagyok a különbséggel, meg szerintem aki eljut arra a minimumra, hogy literál és metódus eredménye között van különbség, az is tudhatja, de épp a specifikáció, vagy annak hiánya a gond. Meg hogy nincsen olyan, hogy konstans.
(#6355) Aethelstone egyébként visszatérve arra, hogy mi számít tervezési hibának:
Gyakran fordul elő az, hogy egy külső erőforrásból adsz értéket egy static final változónak, ami "konstans" (Hogy most ez egy map-ben vagy közvetlen változóban van, az lényegtelen) Szintén static final "konstansokat" lehet használni az említett módon annotációban. Nemtom miért érzel ezzel kapcsolatban tervezési problémát.Ha pl egyszer XML-ben konfigurálsz egy hibernate modellt, másszor meg annotációban, akkor az annotáció lesz az a gyenge pont, ahol a kódba beégetett pl. táblanevet nem fogod tudni változtatni, miközben az XML-ben azt csinálsz, amit akarsz két futtatás közt. De ez csak egy példa a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest