Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
A Java-val alapvetően kétféle irányba érdemes elindulni:
- Az egyik az Android platform, ami eléggé úgy néz ki, hogy egy jó ideig piacképes tudást fog jelenteni.
-A másik a szerver oldali programozás, amire hosszú évek óta hatalmas kereslet van, általában közepesen jó fizetésekért.Én pár évvel ezelőtt az utóbbi vonalon indultam el, és nem bántam meg. Épp mostanában volt aktuális nekem is az új állás keresése, és alapvetően elégedett voltam azzal, amit tapasztaltam.
Az elmúlt hónapban kb. 10 helyre küldtem önéletrajzot, ebből egy kivételével be is hívtak interjúra.
A kiválasztási folyamat szinte mindenhol más volt. Valahol algoritmizálási készséget mértek, valahol SCJP szerű tesztet kellett megoldani, valahol OOP/Design Pattern -ekre kérdeztek rá leginkább, és volt, ahol a több keretrendszer ismeretét (EJB,JPA,Spring,JSF stb.) várták el.Kezdőként, 0 tapasztalattal még így is viszonylag nehéz munkát találni, de nem lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest