- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefeeZ
tag
Csókolom. Félévet lezárandó, önálló fejlesztéssel kell előrukkolni. Írtam kígyót, tanárnő mondta, hogy supi, de csináljak bele kis hálózatot is, pl szerver dobálja a kaja helyét. Kaja ugye eddig is volt, általam írt food osztály, ami x,y koordinátákat tárol egyebek mellett. A kérdés, hogy milyen stream-et használhatnék pl. tömbök vagy vektorok átvitelére? ObjectOutputStream, DataOutputStream vagy egyéb? Illetőleg, ha valaki valami szintaktikailag helyes forrást tudna mutatni bárhol, azt megköszönném. Konkrétan ilyesmit nem találtam, ezért kérdezem. Remélem nem dob ki senkinek elsőre a google ilyet,mert akkor elsüllyedek
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest