Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Az exception ez:
org.apache.derby.client.am.SqlException: Invalid operation to read at current cursor position.
Ez akkor van, amikor egy sima SELECT * FROM tábla jellegű lekérdezést csinálok. Az rs.getFetchSize() is nullát ad vissza. Viszont ha kiadok előtte egy rs.next()-et, akkor már nem nulla, és kivétel sem keletkezik. És rendesen le is lehet kérni a mezőértékeket, persze ezeket az első sorból adja.
A SET SCHEMA nem működött sajnos. Az APP-be hogyan tudom betenni? A jobb klikk/Properties... lapon nem lehet átállítani a Schema sort, és amikor a táblát létrehoztam, akkor is csak a WHUSER volt kiválasztható (legalábbis az Owner listából).
Ezt próbáltam amúgy:
stmt.execute("SET SCHEMA=WHUSER");
ResultSet rs = stmt.executeQuery("SELECT * FROM \"WHUSER\".\"Stock\" WHERE ArticleID='" + articleID + "'");És ugyanaz lett a kivétel, mint máskor is:
org.apache.derby.client.am.SqlException: Column 'ARTICLEID' is either not in any table in the FROM list or appears within a join specification and is outside the scope of the join specification or appears in a HAVING clause and is not in the GROUP BY list. If this is a CREATE or ALTER TABLE statement then 'ARTICLEID' is not a column in the target table.Csináltam úgy is, hogy a WHUSER-t '-ok közé tettem, de semmi... (kivétel amúgy arra nem volt)
A másik ötletet (parametrizált query) köszi, majd még kipróbálom azt is. Bár most nem az injection a legnagyobb gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest