- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
floatr #11990 üzenetére
Szerintem az összegereblyézés nem feltétlen a megfelelő előny. Ha a lib-eket berakod direktben a repo-ba, akkor robusztusabb és gyorsabb is, mint ahogy a maven levadássza őket.
Én úgy vélem projektfüggő mit, és hogyan használsz. A mai divatos eldobható szösszeneteket én is inkább összecsapom valamiben.
Ha elő kell vennem egy régi cuccot, aminek az életideje évtizedekben mérhető, csak éppen befut rá egy feature request, akkor azonban mindig meglepődöm, hogy érdekes módon az időm java részében fejlesztek és a végén lefordítom az aktuális java verzióval egy szem hiba nélkül.
Szemben azzal, mikor gradle, spring vagy valamelyik másik framework-ben az idő 60%-ban próbálok rájönni, hogy sikerült egy több százezer fejlesztő által használt keretrendszert kiadni egy olyan patch szintű upgrade-el ami nem visszafelé kompatibilis.
Persze a felháborodásom azon is múlik, hogy CD pipeline-t kell írni a korábban említett őskövülethez, amit legközelebb akkor fogunk kiadni, mikor már nem lesz gitlab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest