Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
floatr
üzenetére
Szerintem az összegereblyézés nem feltétlen a megfelelő előny. Ha a lib-eket berakod direktben a repo-ba, akkor robusztusabb és gyorsabb is, mint ahogy a maven levadássza őket.
Én úgy vélem projektfüggő mit, és hogyan használsz. A mai divatos eldobható szösszeneteket én is inkább összecsapom valamiben.
Ha elő kell vennem egy régi cuccot, aminek az életideje évtizedekben mérhető, csak éppen befut rá egy feature request, akkor azonban mindig meglepődöm, hogy érdekes módon az időm java részében fejlesztek és a végén lefordítom az aktuális java verzióval egy szem hiba nélkül.
Szemben azzal, mikor gradle, spring vagy valamelyik másik framework-ben az idő 60%-ban próbálok rájönni, hogy sikerült egy több százezer fejlesztő által használt keretrendszert kiadni egy olyan patch szintű upgrade-el ami nem visszafelé kompatibilis.
Persze a felháborodásom azon is múlik, hogy CD pipeline-t kell írni a korábban említett őskövülethez, amit legközelebb akkor fogunk kiadni, mikor már nem lesz gitlab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alkoholista nevelde
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest