Aktív témák
-
montressor
aktív tag
Hali!
Berakom ide is, hatha vk itt talal ra:
Nalam megoldodtak a jatekkilepesek, gep ujraindulas (bar lekopogom, mert az ordog nem alszik. Szal a tunetek a szokasosak voltak, 3x csereltem tapot, 2x videokartyat, probalgattam ramot dual, single modban, kulon es egyutt, bios frissites. A furcsa, h csak akkor volt problema, amikor erosebben meg volt hajtva a gep 3D-ben, igy leginkabb a videokartyara gyanakodtam. De mas videokartyaval is gond volt. Akkor valaki azt emlitette nezzem meg a prime95-el. Es is itt ki kell, hogy emeljem PRIME95!!!!!! A memtest86 nalam semmi hibat nem jelzett, mint kesobb kiderul jogosan. Ekkor mar az orulet hataran voltam es persze a garanciak vegen
. (Merthogy nem csak jatek a vilag
. Mostansag viszont ugye megjelent a sh3 alkotas, es hat megsem lehet, hogy az msi k7n2 delta-l ben figyelo amd athlon xp 3000+ os 1gb kingston ramos, 450w-os full extras gepemmel ne lehesen nyugodtan jatszani ugye
Szoval alkatreszek nem leven beszalit egy boltba, es megker, h proci, ram netan alaplap cserevel nezzek meg nekem. Nem tom illik-e reklam, de a bolt neve kicsit kodolva valami olyasmi, h felhasznalok. MERT MEGERDEMLIK
Szal kiderult, hogy az en draga amd athlon xp 3000+ -el valami nem egeszen koser. Igy hat csere Semtron-ra... Most 2. napja hajtom a gepet, prime95, jatekok, es ugy nez ki meggyogyult. 8x agp, fast write, es bar az msi oldalrol leszedett ati driver van, ugy hiszem a catalystokkal sem lesz gond.
Amd athlon XP-seknek erosen tanacsolom a prime95 tesztet. MIndenkinek sok sikert, fagyasmentes jatekot/munkat...
Aktív témák
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest