Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fla$hly
aktív tag
Sziasztok!
Rákerestem az Avermedia Live Gamer Portable kis kütyüre, és azt vettem észre hogy jelent pillanatban alig lehet kapni, és ahol lehet is, 50 ezer forint körül az ára. Régóta gondolkodom már azon hogy vegyek, gondoltam majd lejjebb megy az ára, december közepe körül 40ért is láttam, azt hittem majd lejjebb megy még, főleg hogy láttam az újabb hasonló cuccról a hírt.
Ennyire fogytán van jelen pillanatban Magyarország ebből a termékből? Vagy mi az oka ennek?Illetve esetleg van más olcsóbb alternatívája ennek a készüléknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest