Hirdetés

Aktív témák

• petik3

csendes tag

válasz BatemanX #2587 üzenetére

Én is BME-s, vagyok. Ráadásul épp szakirány-választás előtt álló, és ebből következően némileg tanácstalan is :F
    Az eleitül fogva a médiainfó volt az elsőszámú jelöltem, úgyhogy ha van még benned némi elhivatottság, nyugodtan írj róla, lesz aki érdeklődéssel figyeli beszámolódat :)
    Nem is elsősorban a tárgyakra vagyok kiváncsi, mert azokat a szakirány-választós mindent leírós papírban már volt szerencsém megismerni (mondjuk nem is teljesen értem, hogy ha infelmből már vettük a jpeg mpeg mp3 satübbi formátumokat, akkor most minek újra... jól sejtem, hogy kicsit a részletekre fekszik rá a szakirányos tárgyalás?)
    Szóval leginkább arra lennék kiváncsi, hogy a szakirány mégis milyen szakmai perspektívát nyújt, tehát ha a nagyi megkérdi, hogy ''mileszek ha nagy leszek'' akkor valami frappánsabbat tudjak mondani az eddigieknél :DD
    Más szakirányokról is nagyon szívesen olvasnék beszámolót, azoknál is inkább a távlatok érdekelnek, nem az, hogy milyen tárgyak lesznek, és melyik mekkora szívás (mind az úgyis :) )

mindenkinek megelőlegezek egy nagy köszönöm szépent

[Szerkesztve]

Aktív témák