Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
concret_hp #14386 üzenetére
És mellette bezártak ugyan így két épületet, semmivel sincs pluszban szerintem infrastrukturális kapacitásban most a BME mint régen volt. Ott egy full üres épület, a Kármán koli mellett, beférne vagy 200 kolis még oda tuti, ha átalakítanák rendesen, de hát Konika meg Suzuki reklámplakátra többet ér nekik. Nah meg a Z épület, ami kb 10 évig be volt zárva, és most nagy nehezen bérbeadtak pár emeletet a művészeti egyetemnek. Persze ők se fogják csökkenteni a programozó hiányt, de megérte mert a pénzt csengetik.
A környékemen ahol lakok, Gazdagrét és Örmező környéke, pont mostanában tűnt fel, hogy a 4-es metró végállomásnál van/volt egy középiskola, ami full lelakottnak néz ki már. Ma rágoogliztam, beszántották az iskolát 3 éve és elköltöztették a Kármán koli mögötti utcába egy másik helyére, grat hozzá az illetékeseknek. Volt egy nagy kollégiuma is, full üres az egész, szépen lehet látni kívülről. Már csak a kolesz nagy fala ami az M1-es autópálya felé néz a mercédes reklámra van tartva, mert az fontos, az ide tévedt nyugati embernek, amikor belép Budapestre. Szóval ez az általános trend ebben az országban, minden ingatlantól szabadulni kell a közintézményeknek, hogy dőljön a lóvé, közben meg megy a rinya, hogy kevés az óvoda, bölcsöde, valahol akár még a sima iskolai is Bp-én, és hát az egyetemi kolis helyekről már nem is beszélve, ami óriási segítség lenne a hallgatóknak, ahhoz hogy úgy tudjanak tanulni, ahogy a Tevesz bácsi azt megálmodta.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest