Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
M@trixfan #10125 üzenetére
"Az egy kicsit "You don't say!" feeling, hogy egy szabvál tárgy nem egy EMT. Nyilván nem a gazdstatot vagy a GTK-s mikrót vettétek fel."
Nekik kötelező volt, nekem szabvál... Mindegy, én sem általánosítok, és nem gondolom, hogy az volt a legnehezebb tárgyuk. De nekem is van ismerősöm, aki villanymérnök mellé GTK Msc-t is csinált, és röhögve mesélte hogyan mentek át 4-essel 5-össel (MSc-n) egy-egy vizsgán pár nap készüléssel, vagy jegyet kaptak 4-5 kreditre órára bejárásért(!) - és többek közt kiemelte, hogy már év elején megkapták, mi lesz a vizsgaanyag... mit nem adtam volna ezért sok tárgyból. Persze megint jó lenne tudni milyen szakirányt vettek fel, mit is csináltak pontosan. Itt sem azt kell keresni, hogy milyen egyszerű, hanem hogy mennyivel könnyebb egy villanymérnökihez szokott arcnak.
Ettől függetlenül mint ahogyan írtam, vannak ott is szakemberek, hasznos tárgyak, és lehet rendesen csinálni. A GTK nem azonos továbbá a menedzser szakkal, és én kifejezetten ahhoz csatoltam a mondanivalómat.
(szaktárs MSc-s kollégák minősítették viccnek a menedzser MSc-t)
Azt nem vitatom, hogy van haszna (így kiegészítő képzésnek), de csak menedzserségre jelenleg nem alapoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Amazon Kindle
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest