Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Eagl3

veterán

válasz ballington #3074 üzenetére

Nevetséges, h. ennyi idő után is kapom(juk) ezeket a ratyi körleveleket.
    Az iwiw karbantartói meg annyit érnek mint egy marék lepkeszar körülbelül. Nem szoktam sokat foglalkozni vele megmondom őszintén, valaki bejelöl ismerem, elfogadom. Kb. ennyi. Ma beleolvastam az ''üzenet a gépháztól'' blogba. Egyszerűen nevetséges, h. mennyi szemét van benne, káromkodástól a floodig. Egy állítólag híres weblap hogy engedhet meg magának ilyet?
    A server piszok lassú... oké, annyit javítottak, h. a szöveg és a kezdőoldal már égész gyorsan bajön, de a képek borzasztó lassan jönnek be. Állítólag 1000000 felhasználó van iwiw-en... mennyi ebből az 1 millióből a valós felhasználó? Biztos Csák Norisz is fentvan ja. Meg a TV maci. Szánalmas. hogy mennyire nem figyelnek oda dolgokra és leszarják az egészet.

• Grandi

aktív tag

válasz ballington #3074 üzenetére

Ez egy HOAX és ezért szarakodik az iwiw rendszer. sok degenerált állat elolvassa és megijed,hogy úristen most mi lesz, törölni fognak és eküldi 66 embernek és ezt egyszere csinálják 43243-an. Persze,hogy nem megy a rendszer, mert nincs olyan gép és netkiszolgáltató ami ennyi hülyét elbírna egyszerre.
    Amúgy én sem értem ezt a meghívósdit.
    eredtileg egy volt, azt elhasználtam, aztán ügye volt az, hogy azoknak adnak akiknek nincs, kaptam is és rá 3 héttel megint kaptam és nem értem miért :)

Aktív témák