Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
F e Z o #21468 üzenetére
Éreztem, hogy ráhibázok, és pont annak az embernek mondom ezt, akivel az eset történt.
Te voltál az 1 a millióból. Nekem van itthon két 6-7 éves és egy 10 éves proci is. A ,,fiatalabbak'' még mindig mennek, sőt az egyik 3.1GHz-en ment, a másik jelenleg is 3GHz-en van nyúzva. A 10 évesre sajnos édesanyám rápakolt és mivel azokon még nem volt kupak, így szilánkosra tört a szilícium mag. De biztos vagyok benne, hogy az is menne még. Ezen kívül van itthon még egy laptop, ami ugyancsak 8-9 éves lehet, és még mindig tökéletesen működik. Szóval a te 2600-ad nem tudom, hogy milyen körülmények között döglött meg, meg pontosan milyen beállításokon használtad, de én nem nagyon hiszem, hogy csak úgy magától beadja a kulcsot. Ha mégis, akkor mondom te vagy az 1 a millióból.Más:
Kupaktalanítás témájához visszatérve, az ilyen konspiráció elméleteket hanyagoljuk. Senki sem tudja a pontos okát a dolognak, így értelmetlen találgatni, meg saját magunkat idegesíteni. Ez van, van rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest