- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vss
csendes tag
Sziasztok!
Két is7-es lapom van, abból az egyiknél nagyon magas nb fokok vannak (alap 56, fél óra mp3 kódolás után lazán 70-75 fok), a processzor (P4 Celeron D 2.4) max. 63-64 fokra megy fel. A másik is7-es lapnál az nb értékek (alap 40, kemény több órás kódolás után is max. 54 fok!). A Bios (20-as) és a proci, eggyezik a két lapban. Amit én észrevettem, hogy talán nem feszül rá normálisan a kis nb hűtő a chipre. Hiába pasztáztam újra, hajlítottam a tartóját, nem jó. Szétvet az ideg, mert ha nagyon hajtom a gépet, csipog, utána meg újraindul. Szellőzés rendben van, tuning nincs. Van valakinek vmi tippje? Esetleg milyen chipset hűtőt lenne érdemes rátenni, stb.. A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest