- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz
őstag
???
-
Janesz
őstag
is 7-nél létezik v1.0 és v1.2???
mert az én lapomra az van írva,hogy v.1.2 de minden progi v 1.0-nak ismeri fel!! -
Janesz
őstag
nem működik,csak sípol....
pedig mindent ,úgy állítottam be ahogy le van írva!! -
Janesz
őstag
ez azért jó mert ha van egy 500-as ramod akkor ezzel a beállítással tudod megnézni mennyit bír a ram!!!az intel csippszettnél nem gáz a nem szinkron hajtás??mert az nforce2-nél nagyon gáz!!!
-
Janesz
őstag
na a kérdés a következő:500-as ramom van és a biosban hol tudom beállítani,hogy a proci fsb 200 maradjon de a memória 500-on menjen!!??
mert én nem láttam csak olyan osztót,hogy cpu fsb:ddram 3:2 vagy 5:4 hez vagy auto de ezekkel nem lehet felfele állítani csak lefelé a ramot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest