Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunbéla
csendes tag
...mindenből a legfrissebbet pakoltam a gépre (driver, MPM) -a telefon mégsem talál eszközt??? ...a SonyEriccson T630 szakított ugyanezzel a cuccal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kunbéla
csendes tag
Siemens ME75 IrDa-n át nem kommunikál (MobileAction MA668 USB).
Lövésem sincs miért nem látja a PC a telefont? Két teló között müxik...ha valaki tuna segíteni, megköszönném!
-
kunbéla
csendes tag
Siemens ME75 IrDa-n át nem kommunikál (MobileAction MA668 USB).
Lövésem sincs miért nem látja a PC a telefont? Két teló között müxik...ha valaki tuna segíteni, megköszönném!
-
gregy
csendes tag
Szasztok! Olyan gondom lenne, hogy az irdához kellene egy adatáttöltő progi ami támogatja a c75-ös simensemet.Vagy valami okos ölet, hogy tudom a cucost a telcsiről az irdán keresztül át paterolni a pc-er. csók minden olvasómnak!!!!

-
checkpointe
csendes tag
Sziasztok!Lehet hogy nem mindegy hogy melyik usb portba dugod.Nekem az infra kihagyott internet közben.Bedugtam egy másikba és működött.
-
Berczee
csendes tag
Hi!
Igen ennél az irdánál nem szabad automatic telepítést engedélyezni! Saját magadt a hw hozzáadásával tudod felpakolni -divace- ha jól emléxem nálunk ezzel müködött az adatátvitel!
-
sonar
addikt
tel tipusa stb....
-
difit
tag
Hy...Lenne egy ojan kérdésem. hogy: van 1 sigmatel usb-s irda portom és a telefonomra nemtudok küldeni semit mert hibát jelez,de a telefonrol a gépre tudok küldeni neveket stb....valami programot nemtudnátok ajánlani hozzá ha igen akkor köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , 24GB DDR5 , RTX 4050
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest