- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukcsimre
csendes tag
válasz
pRoject22 #1890 üzenetére
Köszi a tanácsokat! Néztem a G2-t, meg hogy ajánlottabb is lenne. De hát finoman szólva sincs belőle választék, pl jelenleg egyetlen egyet találok a hazai neten, még Quest 2-ből lehet válogatni. De amikor beindul a mandula, és lesz elérhető G2, azt fogom választani akkor.
Proci tippet szintén köszi, néztem a 11700-at is, egyelőre futok egy kört a jelenlegivel, aztán max váltok akkor i7-re. Generációt már nem ugranék. (Csak hogy értsd a fájdalmam, 2 előző gamer pc-m számolom fel, megelőlegeztem magamnak egy harmadikat, és még semmit nem kezdtem el árulni, és már most nem élvezem annyira ezt az építgetést).
Akkor 4070 lesz az áldozat.Köszi az OpenXR tippet is, teljesen új vagyok és fogalmatlan a VR világban, szóval eddig nem is tudtam a lehetőségről.
Semmi másra nem fogom amúgy használni, csak iRacingre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest