-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Akkor annyit még tudsz csinálni, hogy vpn-el bejelentkezel a szlovák oldalra, és ott lesz a tok és a hevítő szériaszáma is.
Viszont nálunk nincs feltöltve a dobozon lévő szám, míg a magyar oldalon meg igen.
Egész délelőtt ezzel szórakoztam, chat-en nem lehet ügyintézőt elérni, még akkor is ha azt mondja a chatbot, nem történik semmi. (közbe meg szarakodni a fordítással)
FB üzenet: szintén chatbot, semmire nem jó
Email: írtam nekik (angolul), hogy elhagytam a dobozt nincs meg a rajta lévő szám, nem tudják-e esetleg megadni? vissza írtak hogy hogy néz ki a tokon meg a hevítőn lévő szám és hol található. Köszi.. írtam vissza, hogy nem ez kell nekem, erre még nem válaszoltak.
Ha nem jön hamarosan email, akkor felhívom őket.
A magyar ügyfélszolgálatot már hívtam, ott csak annyit tudtak mondani, hogy hívjam fel a szlovákot..
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- SzoftverPremium.hu
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest