Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Igen, en is azt hittem anno, mert a Duo-nal nem volt ilyen...eltort a pengem, mar nem volt cseregarija, gyorsan vettem egy Iluma-t, aztan jott a pofon
.
-
qltsar
veterán
válasz
janaman01 #4345 üzenetére
Két készülékem van, mindkettőnél ugyanezt játszotta el.
30-40 percig csak villogott a hevítőrúd töltő kijelző led első visszajelző fénye, haveromnál ugyanez volt.Nálam Iluma, nála Iluma Prime. [2023 & 2024-es vásárlások]
Hagyjad, majd beindul, amikor "úgy gondolja"
.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
janaman01 #4345 üzenetére
Mikor kezdődött az első töltés?
Mert azt eltartható sokáig, de utána már jó lesz."It takes around 135 minutes to fully charge the pocket charger and up to 10 minutes to fully charge the holder for the first time after unpacking."
Szóval 10 perc az első töltés.[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Sziasztok
Párom ma vett egy új iqos iluma készüléket.
Felraktam tölteni a tokot, majd bele a hevitőt, de nem tölti a hevitőt csak az első led villog folyamatosan...hogy a francba kell összepárositani?
Vagy kuka és vigye vissza? -
SztiviVander
őstag
válasz
HellGreg #4343 üzenetére
Jo de nem csak dohanyzo valasztok leteznek es a dohanyosok jo resze sem izesitett dohanytermeket fogyaszt. Szoval azert nem erdekel/erint ez mindenkit. A fiatalokatvedjuk magyarazat meg felenk van nem a dohanygyarak fele, hat ki masnak szolna akkor. A hatterbeli susmus meg a kenopenz a kiskapuker, na az valoban nem nekunk valasztoknak szol
En nem gondolom hogy a kis dohanygyarak akkora konkurenciat jelentenenek akiket igy kene kiejteni, a nagyok meg tudnak alkalmazkodni a kiskapukhoz konnyen. Logikusabb nekem az hogy valami latszatbaromsagot mindig be kell dobni, lassak az emberek h torodnek veluk (lasd dizel autok uldozese, az se erint mindenkit es tul sok ertelme sincs), aztan a nagy gyartok meg azer valahogy ugyesen mindig megtalaljak a szabalyozasokban "veletlenul" ottfelejtett kerulo utakat.
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4342 üzenetére
Szerintem ez még csak nem is a választókról szól. Érdekes hogy mihelyt jön valami agyrém rendelet, a PM azonnal tud alkalmazkodni és már piacon is vannak az alternativ termékek. Kb igy ejtik ki szépen az összes egyéb szereplőt a versenyből, a legvégén meg maradnak a hagyományos cigik és minden más amit kizárólag a PM (meg max a legnagyobb dohánygyárak) fognak gyártani. Szerintem kizárólag erről szól az egész cirkusz, nem az emberek egészségéről vagy a fiatalok távol tartásáról, legkevésbé sem a választókról, hiszen pont azoknak korlátozzák le a választási lehetőségeit.
-
SztiviVander
őstag
válasz
HellGreg #4341 üzenetére
Pontosan. Ha a nikotint (ami a fuggoseget okozza es ami meg a hevitettben is mereg) szuntettek volna meg azt en is ertenem, de ez... Jo nyilvan a penzecske az az eu-ban is penzecske, pm-nek meg van boven mibol "lobbizni"... A latszat igy is megvan hogy hos eu-s vezetoink megint csinaltak valami vilagmegvalto dolgot, egysegsugaru valasztonak meg a latszatnal tobb nem is kell. Gondolkodni ugyse tud mar a tobbseg, hogy akkor ennek most mi ertelme is volt.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz
ronin79 #4340 üzenetére
A vergődés részét nem értem a történetnek, most hogy vattából szivják az emberek a nikotint és nem dohánylevélből, most már nem baj hogy izesitett, illetve a gyerekek sem fogják a suli mellett szivni a rendes bagót? Vagy mire ment ki a játék vajon? Egészen szánalmas ez a képmutatás már az elejétől kezdve. Mindeközben természetesen a rendes cigitől rogyadoznak a polcok a dohányboltokban, az nem egészségtelen, csak az iqos meg a vape az.
Tegyél úgy, mióta nem szivok hevitettet, rengeteg pénzt nem költök el.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Egyébként amiatt hogy tulajdonképpen egy folyadékkal átitatott vatta található benne és egy fémdarabka ami felhevül, immár szinte semmi különbséget nem vélek felfedezni a vape és e között, merthogy a vape is ugyanezen az elven müködik, azaz egy folyadékkal átitatott vattáról párologtatja a folyadékot a huzal. Annyi a különbség, hogy a Leviában nincs folyadéktartály, ami adagolja a folyadékot. Ez már igy szvsz nem más mint egy eszméletlen pofátlanul túlárazott vape, sokkal kisebb izfelhozatallal és méretből is adódó, visszafogott élménnyel
-
Kedves Attila!
Örömmel értesítelek, hogy 2025. február 19., szerdától rendelhetővé válnak a Levia család új tagjai: a SATIN SAMBA és a GLACIAL BEAT variánsok is! -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok! Aktuális Szerbiai terea árakról tudtok esetleg valamit? Maradt kint a pattintós?
-
Domikaaaa
újonc
Sziasztok!
Nekem két kérdésem lenne!
Mik lesznek a soron következő új levia ízek, és nagyjából mikor várhatóak?
Illetve az Iqos Iluma One-ból mikor érkezik az i verzió?
-
Blue meth
senior tag
válasz
zoltan6 #4322 üzenetére
Ez azert fura mert elotte meg e-cigit szivtam amiben szinten van, es azzal nem volt semmi csak kicsit szaradt tole a szam. Aztan lehet ebben koncentraltabb vagy nem tudom, az is lehet hogy nem ettol van, csak kb akkorra datalom ezeket a kiutesek miota a pattintos tereat szivom
-
zoltan6
addikt
válasz
Blue meth #4321 üzenetére
Valószínüleg a propilén-glikolra vagy allergiás ami a párát adja. Álltalában 1000 emberből 1 ember allergiás rá. Annó a folyadékos elektromos cigit azért hagytam abba,feldagadt a szám,meg tele volt a testem csalánkiütéssel. Háziorvos antibiotikumot meg kenőcsöt írt fel rá. Kellett 2 hét mire elmúlt. Az Iqos dolgokat már elég jól megszoktam,úgy látszik a szervezet hozzászokik egy idő után. Mostmár csak néha egy kis fogínyvérzés van tőle,de az szinte mindenkinél.
[Mik lehetnek a propilén-glikol allergia tünetei?] -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Létezhet hogy a pattintós tereától kiütéseim vannak? Nem tudom milyen adalékanyag van a pattintható kapszulában, létezik hogy valami olyan allergén, ami kiütést okozhat?[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Sokáig Turqoise-t, majd 1 éve kb. csak Blue-t fogyasztottam, már a héten nem tudtam dohányboltot vadászni, ahol lett volna.
Próbáltam az új Levia borsmentásat, de...hát nem az igazi.
Szerencsére Turqoise-t még tegnap tudtam venni, de már az is kikopóban van - pedig kisvárosban vagyok, viszonylag sok dohánybolttal -.
Lehet esetleg tudni, hogy itthon mikor érkezik a Glacial Beat? Gondolom ez van / lesz legközelebb a Blue-hoz.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4318 üzenetére
Egyetértek, én meg csak annyit akartam mondani, hogy szerintem önmagában a nikotin nem feltétlen okoz tartós magasvérnyomás-betegséget. Az meg hogy vape, iqos vagy cigi, szinte mindegy nikotin szempontjából. Tüdőrák szempontjából persze nem mindegy.
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4316 üzenetére
Szerintem önmagában a nikotin sem okoz magas vérnyomást egészséges embernél, max rontja a helyzetet ha az embernek már amúgy is magasabb. Ezt onnan tudom, hogy amikor magas volt a vérnyomásom, akkor is magas volt, ha nem cigiztem egy napig (hogy kipróbáljam, segit-e). És amióta vérnyomáscsökkentőt szedek, akármennyit cigizek/vapelek/iqosozok, ugyanannyi marad a vérnyomásom. Inkább a front vagy a stressz tudja kibillenteni a megszokott menetből. Persze ez csak az én tapasztalatom, nyilván mindenki másképp müködik. De tény és való, hogy a nikotinnak nincs jó hatása a keringési rendszerre.
[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
A Terea töltetektől is magas lehet az ember vérnyomása, mint a hagyományos cigaretták következményeként?Vagy itt mivel nincs égés, itt már nem?
-
-FreaK-
veterán
Akkor annyit még tudsz csinálni, hogy vpn-el bejelentkezel a szlovák oldalra, és ott lesz a tok és a hevítő szériaszáma is.
Viszont nálunk nincs feltöltve a dobozon lévő szám, míg a magyar oldalon meg igen.
Egész délelőtt ezzel szórakoztam, chat-en nem lehet ügyintézőt elérni, még akkor is ha azt mondja a chatbot, nem történik semmi. (közbe meg szarakodni a fordítással)
FB üzenet: szintén chatbot, semmire nem jó
Email: írtam nekik (angolul), hogy elhagytam a dobozt nincs meg a rajta lévő szám, nem tudják-e esetleg megadni? vissza írtak hogy hogy néz ki a tokon meg a hevítőn lévő szám és hol található. Köszi.. írtam vissza, hogy nem ez kell nekem, erre még nem válaszoltak.
Ha nem jön hamarosan email, akkor felhívom őket.
A magyar ügyfélszolgálatot már hívtam, ott csak annyit tudtak mondani, hogy hívjam fel a szlovákot..
-
tothbe
addikt
-
ronin79
addikt
válasz
-FreaK- #4305 üzenetére
Ak si to kupoval na Slovensku stačí navštíviť slovenskú iqos stránku a po prihlásení sa do svojho účtu tam máš všetky podrobnosti o svojom zariadení
V rámci platnej záruky, bez udania dôvodov môžeš staré zaradenie vymeniť za nové, stačí kliknúť na výmenu alebo sa
porozprávaj s našimi IQOS expertmi. Sú Ti k dispozícii každý pracovný deň od 8:00 do 20:00, cez víkendy a sviatky môžeš využiť chat a e-mail od 10:00 do 18:00. Stačí im napísať správu, a do niekoľkých sekúnd sa ozvú -
-FreaK-
veterán
Van egy Iluma-m, amit a Szlovakoknál vettem kb két éve, most be akarom cserélni egy ujra, amit elvileg úgy lehet, hogy az iqos weboldalon hozzá adom a készüléket.
Sajnos hianyzik a doboznak az a papir burkolata amin a rendszer azonosító kód (és qr kód) van, igy nem tudom hozzá adni. Nincs valakinek ötlete hogy honnan lehet ezt még beszerezni? Még a vásárlási bizonylata is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Nissan klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest