- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Az utóbbi két hétben ki kellett próbálnom a magyar Terea-t, mert nem tudtam kijutni Szlovákiáig. Azt kell mondjam, hogy van különbség a töltetek minősége között.
Eddig még sosem vagy csak nagyon ritkán (főleg készülék töltöttség hiba esetén) futottam bele nem felhevített vagy nem teljesen hevített töltetbe, ahol hamarabb elfogy vagy már az elején sem jön a pára. A magyarral viszont többször is előfordult az említett szituáció. Kb. két kartont szívtam el a magyarból, de most, hogy visszaváltottam a szlovákra, megint rendesen működik minden. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de mindenesetre fura tapasztalat volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Magisk
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest