Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabe8719

senior tag

válasz pcnet #13414 üzenetére

Szerintem érdemes még akkor is, ha egyébként 'becsületes' utat jár az ember, pl. ilyen esetekben is kifejezetten jó dolog.
    Vannak gondok még a 6.0.1-el is sajnos, bár engem a leginkább az idegesít, hogy a Safari egyes oldalaknál (pl. PH) kilépked, és az AppStore sem úgy száguld, ahogy a hardver egyébként indokolná, meg hát vannak apró és érthetetlen hibák, illő volna javítani lassan..

Eszembe nem jutott volna feltenni a 6-ot még, de sajnos így vettem.. Szerintem 5.1.1 mellett első dolgom lett volna a JB, még ha egyébként meg is veszek mindent, jó az ha van..

A GPS témára visszatérve; én még egy megboldogult SE P1i mellé kapott Wayfinder GPS vevővel használtam (még most is kapni aprón itt-ott, nagyságrendileg 4ezret kóstál), szuper masina. Halálpontos, villámgyorsan talál pozíciót, sosem dobta el a jelet csak úgy. Már Surf IV-es, 20 műholdat képes látni egyszerre, ráadásul Nokia BL-5C és BL-4C akksival is működik tudtommal, úgyhogy az akksicsere, vagy tartalék akku is gombokért megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák