Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
RicsTrocs #13430 üzenetére
A 4G-s touchban A4 van.
A kérdés jó egyébként, szerintem még simán jön az iOS 7 jövőre a 4-es Touchra is. Ami a gyenge pontja lesz idővel, az nem a proci és a szoftver, hanem a 256 ram..
A játékokon fog látszani először hogy avul a hardver, az átlag appok simán fognak futni utána is.Pénz kérdése hogy mit érdemes venni, én abban a biztos hitben vettem most 4-et, hogy egy évig még egész biztosan nem lesz kevés semmihez (vicces lenne, ha épphogy kijön az 5, de már elavult is lenne appok terén a 4..). A hátralevő 1-1,5 évben meg még sokat fog esni az 5G ára, plusz a 4 mostanra már bőven túl van az értékvesztése javán, úgyhogy relatíve kis árréssel válthatok majd 5-re, ha ennek letelik az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest