Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabe8719

senior tag

válasz pcnet #13588 üzenetére

Köszi! Közben utánaolvastam pár helyen és tényleg írják, hogy az exploitok egy részét sikeresen befoltozta az Apple, érdemi javítás viszont csak a 4-4S (meg talán 5) vonalat érinti.

Azt hiszem ha mégis megmarad az iPod, ez volt az utolsó frissítés amit valaha kapott, ezen a rendszeren még szépen futnak a dolgaim, a következő főverzióval viszont tuti kampec lesz a 4. generációnak a 256 mb ram miatt. Szívem szerint én sem piszkáltam volna az 5.1.1-et, de sajnos már 6.0-val vettem novemberben, JB előtt meg visszatoltam mindent alapállapotba és így már a 6.1 ment fel.

Már csak azt kell megoldanom, hogy valahogy lehessen factory resetelni anélkül, hogy a JB miatt kinyírnám vele a podot. Fene tudja mikor lehet rá szükség, az iTunes restore viszont kizárva..

Tud valaki olyan iTunes alternatívát, amivel appokat is fel tudok tolni? Elég gáz, hogy a sync miatt mindent meg kell tartanom a gépen mert a következő szinkronizálásnál az ipodról is törli amit a gépről leszedtem.. (Sajnos a notiban csak 80GB vinyó van, ha telerámolnám a 64 gigás ipod cuccaival és állandóan fenn kellene tartanom, a win7nek sem maradna már hely..)

Köszi!:R

Új hozzászólás Aktív témák