Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikapcsolni tényleg nem tudod, de DFU vagy Restore módba el tudod küldeni.
Csináld ezt (ez a DFU mód behozásának módja, hasznos lehet):1) Kösd USB-re a jószágot.
2) Nyomd le együtt a Home és a bekapcsgombot 10 másodpercig, ki fog kapcsolni menet közben, de rendületlenül nyomd tovább.
3) Engedd fel a bekapcsgombot, a Home-ot még 8 másodpercig nyomd. Ekkor a géped jelezni fog, hogy új hardvert érzékelt, valamint az iTunes is beugat, hogy észrevett egy iPodot, amin helyre kéne rakni a szoftvert. -
CartmanX360
csendes tag
-
-
k4rL^
senior tag
Nekem is a 8GB touch van, amiből az os után marad 6.4, szóval tényleg elég behatárolt. De videókat én sem nézek, csak zenére használom illetve netezésre suliban.
JB egyelőre nincs, de nagyon mondják, hogy lesz rá.
Amúgy én már vettem hozzá tokot külföldön, de ilyen vackot lehetett még kapni csak. Azóta már léteznek jobb fajta tokok, viszont Magyarországra nem szállítanak, talán marad az ebay majd, de egyelőre ez is megteszi.
-
vycman
tag
[Itt a hirdetés.] Ha lejjebb olvasol láthatod, hogy mit válaszolt nekem. Időben nemtom mennyi míg meghozza. Amúgy ebayen is érdemes körbenézni. Nem tudom, hogy a Brando gyárt-e ipod touch-ra fóliát, de én azt tudom még ajánlani. Nekem pda-ra volt régebben és egyszer kijelző csere miatt le kellett szedni, aztán ugyanugy visszament, buborék nélkül. Azzal adtam el 2,5 év hqasználat után.
Ilyen kínai vackokat nem érdemes venni, mert egyrészt rá se tudod rakni normálisan, másrészt meg hamar feljön a sarka.
@whited: A ZAGG invisibleSHIELD™ egy vékony poliuretánfilm, amit eredetileg az amerikai hadiipar alkalmazott azért, hogy védje a helikopterek rotorlapátjait.
Hát ebből van!
-
csdm
senior tag
ELlején azt hittük h retina, de hamar jött a hír, hogy nem. (mobilarénán is kinn volt)
A többi ipodhoz képest szép, a 3gs-hez képest is jobb, de elméletileg iphone4-től elmarad ... Végülis, egy 120-assal olcsóbb is
Am én inkább a hardveraprón az USA bazárostól venném, ő kintről 63k-ért hozza, kb 1 hét az átfutási idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged