Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanX360
csendes tag
Üdv.
Remélem nem gond, hogy ide írok, csak hát az itunes-os topic eléggé behalt (meg végül is nekem is touch-om van és a mindenbe ez is bele tartozik).
Ma délután megakartam venni a cut the rope-ot, de az itunes elutasította a kártyámat, amit már kb. fél éve használok és eddig nem volt vele semmilyen problémám. Tudja valaki miért van és hogy lehetne orvosolni? -
CartmanX360
csendes tag
Sziasztok!
Az iTunes 2 napja nem fogadja el az eddig tökéletesen működő bankkártyámat. Akárhányszor beírom újból az adatokat, mindig csak azt látom, hogy your payment method was declined. Mit tudok ilyenkor tenni? -
CartmanX360
csendes tag
Sziasztok.
Ma este kaptam meg az új 4. generációs 64gb-os ipodomat, de van valami gáz vele. A képernyő alatt világít egy csík (csak akkor ha a képernyő is világít). Eléggé sz*rul néz ki. Ha beviszem Pesten egy apple boltba, akkor szerintetek tudnak vele valamit csinálni vagy kiröhögnek. Remélem megtudják javítani, mert tényleg nagyon idegesítő és szerintem nem ezt várja az ember egy ilyen árkategóriájú készüléktől.
Le is fényképeztem, nagyjából lehet látni:
. -
CartmanX360
csendes tag
-
CartmanX360
csendes tag
Másfél évig volt egy 2. generációs touchom, és egyáltalán nem hiányoltam belőle a kamerát, sztem felesleges. Mondjuk a videó az tényleg nagyon szép, de ha fényképezni kell, akkor azt inkább az N82-mel teszem (persze csak ha nincs nálam az Olympus E-520-am )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest