- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
czyprian
csendes tag
válasz
xedamin #1727 üzenetére
Hát nyereményjátékoknál lehet, hogy tényleg nem lesz számla. Akkor talán a legegyszerűbb még ha felhívjátok az otp helpdesk, et hogy adjon róla igazolást, mely szerint a kérdéses darab igen tőlük származik, nem lopott, átvett. Ezt elvileg meg kellene tenniük. De ilyen esetben előtte jobb kikérni az istyle véleményét szerintük mi legyen.
-
savoo
addikt
válasz
xedamin #1725 üzenetére
Szerintem ez nem fedi teljesen a valóságot. Én úgy tudom, hogy azért kell a számla, hogy azzal úgymond igazold,hogy nem lopott a cucc. De nézz fel az istyle.hu-ra ott van leírás a garival kapcsolatba, de fel is hívhatod őket.
Ezt írják az oldalon:
Szervizünk dímentesen vállalja a világgaranciával értékesített, rendeltetésszerűen használt Apple berendezések (kizárólag Magyarországon is forgalmazott típusok) teljes ügyintézését és javítását, amennyiben a gép vásárlását igazoló számla rendelkezésre áll.
-
Uniden
csendes tag
válasz
xedamin #1715 üzenetére
program az attól függ.... itunes storeból ingyenes progikat tudsz letölteni de esetleg szét nézhetsz itt is: [link]
router nélküli internet.... hát netkávézókba esetleg plázákba lehetnek ingyenes hotspotok de azok olyanok is (értsd túlterhelt és lassú) v ha olyan környéken laksz akkor esetleg valamelyik szomszédéra is felmehetsz
én is úgy szoktam bár nekem van saját wifim, de a szomszéd nagyobb net csomaggal rendelkezik
mod: #1714 köszi kiprobálom
-
czyprian
csendes tag
válasz
xedamin #1705 üzenetére
http://www.kirakat.hu/ar-ipod%20touch--1-20000-100000
ezen a linken kivannak a listázva a helyek, ahol az iPod online beszerezhető. Az xms-en is érdemes körülnézni ot 5%-ék diákkedvezmény van a hivatalos magyar viszonteladónál pedig ingyen házhozszállítás. Szerintem egy bontatlan 16 GB-osért 60.000 remek ár.
Magyarországon az a bolt, amelyik iPod-ot árul annak elvileg át kell vennie. Ha biztosra akarsz menni akkor persze érdemesebb vmelyik iStyle-ba menni Pesten, mivel ezek a boltok közvetlenül a magyar jogtulajdonos birtokában vannak.
Amikor tavaly lecserélték a színes nanot a 'dagira' akkor két hét volt míg Magyarországon is lehetett ( na jó 16 nap. ) Én mikor a nanot vettem és miután rá két hétre bejelentették a második generációt örültem, hogy az elsőt vettem, még akkor is ha utána olcsóbban nagyobb memóriásat adtak volna. Senki nem tudja milyen lesz az új touch, talán érdemes várni hiszen amikor a magyar bevezetésre fog sor kerülni az első gent - kifutó model révén- olcsóbban lehet majd beszerezni.
-
czyprian
csendes tag
válasz
xedamin #1673 üzenetére
Elnézést hogy már a negyedik hozzászólás tőlem jön, szerintem érdemes a pixmaniától rendelni, jók az áraik. A garancia lehet, hogy valamivel bonyolultabb mint más cégeknél de egy ipod Touchnál ez nem lényeges hiszen világgarancia van rá, tehát ugyanúgy javíttathatod Magyarországon. Én tőlük vettem a fényképezőgépem, és elégedett vagyok vele, az egyetlen negatívum a pixmaniával kapcsolatban a szállítási idő ami úgy más fél- két hét a magyar két-három napokkal ellentétben.
-
Davey7
senior tag
válasz
xedamin #1696 üzenetére
Annyit tényleg megéri várni,de szerintem 2-3 hónap míg hivatalosan kifutnak a "régiek"...
A touch-on amúgy sok változás nem fog végbemenni,mert a home gomb és a 3,5"-ös kijelző tuti megmarad ami az egész előlapot elfoglalja...csak az árán és a hátlapon tudnak valamit fabrikálni...kíváncsi vagyok,hogy a könnyen karcolódó hátlapot lecserélik e...
-
AloeVera
tag
válasz
xedamin #1673 üzenetére
Közeljövőben (1 héten belül) tervezek egy iPod Touch vásárlást...
Szerintem érdemes várnod egy kicsit. Az csiripelik a verebek, hogy szeptember 9-én jelentik be az új iPod modelleket. A nano és a Touch is meg fog újulni.
Persze mérget nem érdemes rá venni, de az tény, hogy esedékes a szokásos őszi termékbejelentés. Én annak idején, amikor a 1st gen. nanomat vettem, nagyjából addig örültem neki, amíg egy hónap múlva (2006 szeptemberében) kijött a 2nd gen. És még drágább se volt. -
mcroberto
tag
válasz
xedamin #1682 üzenetére
1: legjobb a gyári kábel
2: JB után lehet magyarosítani
3: lehet telepíteni olyan progikat amiket az appstoreban nem találsz meg.
4: Mozilla: nem, MSN: JB után tuti lehet, Egyebek: JB után.
5: Szerintem nem
6: Van
7: ZokniAzt veszel hozzá amit akarsz
Nekem a gyári füles is tökéletesen megfelel.
-
Davey7
senior tag
válasz
xedamin #1676 üzenetére
Semmiképp ne vedd a pixmániától! Én a múlt héten vettem használtan,de nagyon pofás cucc.
Én jót még nem hallottam erről az üzletről! Én is itt akartam venni hangfalat,de lebeszéltek róla. Nézz be a pixmania topikba!Magyar nyelvet lehet rátenni,de nem sok értelme van. Nagyon alap angollal is el lehet a készülékben igazodni,gyerekjáték az egész. A jb-ért nem kell fizetni!
Nézz fel az itouch.hu-ra,mert ott elég sok mindent megtalálsz! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest