Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewPuma82
csendes tag
Lehet hogy amiatt nem ment először a 4.3.3ra restore? Vagy ennek semmi köze hozzá? Bár végülis mindegy nem fogok ezzel többet próbálkozni nem kell nekem ez az idegeskedés.
Újraindítás után Restore-ra kattintottam és most bejött az Apple logó alatta töltőcsíkkal. Azt hiszem ez már így jó lesz, iTunesban pedig Restoring iPod software.
Kösz hogy segítettél ha nem lettél volna szerintem feladom és viszem a szervízbe. Nagyon megkönnyebbültem most, mégegyszer kösz.
Igen, elindult tökéletesen.
És ha már ittvagyok..átlagban mennyit bír az ipod touch 4? Most vettem ugye netezek és játszom rajta sokat, fényerő kb 30%nál van és nagyjából 5-6 órát bír. Ez normális? Illetve nem vagyok biztos abban sem hogy mikor kell tölteni, most úgy csinálom hogy lemerítem 20% alá vagy addig hogy kikapcsoljon aztán felrakom töltőre 100%ig. Ez így jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Hővezető paszták
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest