Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen visszaolvastam és töröltem a hsz-t ahogyan ez látszik is.A kolléga minden áron azt akarta nekem erőltetni hogy az általam az i-tunes programmal telepített 3.1.3 (Eredetileg 3.1.2 gyárilag) az mindenképp egy kalóz változat.Ezért egyből arra gondoltam valaki itt mondott érdekes dolgokat.Én személy szerint csak a hivatalos verziót tettem fel és nem tapasztaltam semmi lassulást amikor mp3 zenéket vagy filmeket netán alkalmazást tettem fel vagy töröltem a gépen.
Egyébként meg nem vagy te nekem senkim és nem te fogod nekem elmondani mikor fogom vissza magamat és mikor nem.Egész nyugodtan ki lehet jönni ide Zuglóba és el lehet beszélgetni a kérdésre.Nem forumon keresztül arcoskodni. Ennyit erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- DELL Universal Dock UD22
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest