Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
A következő problémám volna:
Van egy iPod touch 3.gen. 8GB-om amit már régóta nem használok. Most szeretném eladni. Gondoltam mielőtt eladom letörlök róla mindent. Bementem a beállításokba és ott van egy olyan lehetőség, hogy az összes adat és beállítás törlése. Rámentem erre, kiírta, hogy több időt is igénybe vehet. Elkezdett tölteni majd mikor betöltött újraindult a készülék, de nem kapcsol be bejön az alma logo ami megfordul és halálfej lesz belőle majd ott megakad. A halálfej azért jön elő mert törve volt a készülék.
Most hogyan tudnám elindítani? Hogyan tudnék rátenni friss szoftvert? iTunes-ot letöltöttem, rádugom, de ugyan úgy csak a logoig tölti be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest