Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Ha megjeleníted az iPodon a rejtett mappákat, akkor megjelennek mindenféle 5-6 betűs folderek amikben benne vannak a zenék szintén 5-6 betűs névvel. Ezeket másold át, és valami id3 tag editorral visszaállíthatod az eredeti fájlneveket(vagy legalábbis a fájlnévben is az együttes meg a szám fog szerepelni). Remélem fog menni, én utoljára még a minimen csináltam, remélhetőleg most is így működik.
-
[Anduriel]
aktív tag
Karácsonyra kaptam egy iPod Nano 5g-t amiben elvileg van VoiceOver funkció, de ezt csak úgy érem el, ha angol nyelvű menüt használok. Nos így sem sikerült megtalálnom. Elvileg zenehallgatás közben hosszan kellene nyomni a középső gombot és akkor bemondaná egy hang az éppen lejátszott zenét, de senki nem mond semmit. Valaki esetleg tud rá megoldást?
Ja amúgy az iPod szuper, bár régebben volt már egy minim. Azt is nagyon szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest