- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RábNorbi
csendes tag
Ok, köszi!
Közben én is megtaláltam az itunesban és amit az itunes csinál neki azt utána a media player is megjeleníti, úgyhogy gondolom mp3ba adja hozzá, de lényeg, hogy az ipod megjelenítse
Jah és azt nem tudod, hogy hogy lehet esetleg videót játszatni vele? Valahol mintha olvastam volna klippeket lehet a photoval is játszatni valahogy. (Bár igazából ez se létszükség, ügye, mer alapvetően mp3 lejátszónak vettem, de kiváncsi vok... )
Üdv!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RábNorbi
csendes tag
Hali!
Lenne még egy kérdésem. ipod Photonál, hogy lehet azt megcsinállni, hogy ha egy számot játszik, akkor rakja ki az album borítóját a kijelzőre? Csak akkor, ha számot ituneson keresztül veszem meg? Pl. ha én tömörítem (persze eredeti cd ről
) akkor nem lehet megcsinálni?
Üdv! -
RábNorbi
csendes tag
Hali!
Mult héten kaptam egy ipod photo 60 gigás cumót. Az a kérdésem, hogy olvastam itt a topicban ezt a rockbox cuccot. Ez mennyire jó dolog? Érdemes lecserélni rá az alap szoftvert? Ezzel tud klippeket is lejátszani a photo? Mer ezt is olvastam vhol, hogy lehet vmi progival videókat is lejátszatni vele (bár nemtom, hogy kamu volt-e).
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) akkor nem lehet megcsinálni?