Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
válasz
szpedro84 #259 üzenetére
hmm..
fura vélemény..De akkor egy kicsit kontra is, hogy ne csak negatív dolgok legyenek..
Az hogy mi mennyire dárga talán a mi kis hazánknak köszönhetjük..mert, hogy nyugaton majdhogy minden feleannyiba..de ha nem is akkor is olcsóbb valamivel ez számomra érthetetlen ill. nagyon is érthető..
sok példám van de elég egy is..egy egyszerű gumi tok a nano-hoz nálunk nagyon sok ideig nem is volt kapható..így kicsit kutakodtam (eBay) és pottom 1.800 Ft-ért KÍNÁból házhozjött egy jó kis tok + fóliák (elő és hátlap) ja és még egy kis törlő kendő is..innentől lehet azon gondolkodni hol is tartunk..?
Nekem speciel nem tetszik a ''nagggyon'' kicsi..valahogy nem az igazi formára..a kijelző se nagyon meggyőző..de hangzásügyileg nem ismerem..
iPod hangzásáról pedíg én csak pozitívat tudok mondani..elötte egy iAudio-m de hangügyileg egy szinten vannak..
Fülhallgató:
A gyári valahogy nem az igazi..szép fehér meg mindenki tudja mid van de kicsit alul teljesít..amivel én használtam a minit az egy SONY MDR-EX71-es volt..ég és föld..
Most nano birtokos lettem..ehhez már az apple in ear fülest kaptam s örültem is mert gondoltam ha már a sony olyan jól sikeredett akkor ez is..DE..
Attól eltekintve, hogy hangzásban kicsit jobban tetszik mint a sony (nem olyan mély)..azok a gumik amit hozzáadnak ISZONYAT POCSÉK darabok..nem tudom, hogy csak a gumi anyaga vagy maga a formája is de nekem valahogy mindíg kiesett a fülemből..meg mostanság hidegben még rosszabbul viselkedik..
s ekkor jött a ''villanykörte'' fogtam és ráraktam a sony gumiját az apple in ear-ra..eredmény: egy Nagyon jól szóló és most már ergonomiailag is TÖCKÉLETES fülhallgató (legalábbis számomra)..
de egy sorban a lényeget összefoglalva: vegyél egy sony mdr-ex51-est és HAppY leszel
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...