Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Amazon Fire TV stick/box
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
ja és még valami..[link]
kíváncsi leszek a véleményekre..kellett már egy ilyesmi.. -
leewi
aktív tag
válasz
Bady Endre #279 üzenetére
1. NEM
2. NEM
fekete egyelőre csak 3 lejátszó van..apple koncepció a fehér..csak viszonylag nagy igény van a fekete változatokra..
majd talán idővel.. -
leewi
aktív tag
válasz
duracell89 #278 üzenetére
sztem csak egyedileg rosszul jártál..
ebblől nem szabad nagy általánosítani..
a sok hibáról meg annyit, hogy nagyon rövid idő alatt kellett nagy mennyiséget elállítaniuk..namármost itt jön a nagyszámok törvénye vagyishogy akármennyire is figyelnek lesz hibás..a fülhallgató egyedi eset, ott egy szériát b@sztak el..de azt cserélik is normális helyen..(kivév A4)
sztem nincs gond csak annyi mint más esetben.. -
leewi
aktív tag
elnézést hátha valaki csak ezt olvasgatja
ORIDZSINÁL iPod TÖLTŐ ELADÓ..7.000 huF -
leewi
aktív tag
válasz
szpedro84 #259 üzenetére
hmm..
fura vélemény..De akkor egy kicsit kontra is, hogy ne csak negatív dolgok legyenek..
Az hogy mi mennyire dárga talán a mi kis hazánknak köszönhetjük..mert, hogy nyugaton majdhogy minden feleannyiba..de ha nem is akkor is olcsóbb valamivel ez számomra érthetetlen ill. nagyon is érthető..
sok példám van de elég egy is..egy egyszerű gumi tok a nano-hoz nálunk nagyon sok ideig nem is volt kapható..így kicsit kutakodtam (eBay) és pottom 1.800 Ft-ért KÍNÁból házhozjött egy jó kis tok + fóliák (elő és hátlap) ja és még egy kis törlő kendő is..innentől lehet azon gondolkodni hol is tartunk..?
Nekem speciel nem tetszik a ''nagggyon'' kicsi..valahogy nem az igazi formára..a kijelző se nagyon meggyőző..de hangzásügyileg nem ismerem..
iPod hangzásáról pedíg én csak pozitívat tudok mondani..elötte egy iAudio-m de hangügyileg egy szinten vannak..
Fülhallgató:
A gyári valahogy nem az igazi..szép fehér meg mindenki tudja mid van de kicsit alul teljesít..amivel én használtam a minit az egy SONY MDR-EX71-es volt..ég és föld..
Most nano birtokos lettem..ehhez már az apple in ear fülest kaptam s örültem is mert gondoltam ha már a sony olyan jól sikeredett akkor ez is..DE..
Attól eltekintve, hogy hangzásban kicsit jobban tetszik mint a sony (nem olyan mély)..azok a gumik amit hozzáadnak ISZONYAT POCSÉK darabok..nem tudom, hogy csak a gumi anyaga vagy maga a formája is de nekem valahogy mindíg kiesett a fülemből..meg mostanság hidegben még rosszabbul viselkedik..
s ekkor jött a ''villanykörte'' fogtam és ráraktam a sony gumiját az apple in ear-ra..eredmény: egy Nagyon jól szóló és most már ergonomiailag is TÖCKÉLETES fülhallgató (legalábbis számomra)..
de egy sorban a lényeget összefoglalva: vegyél egy sony mdr-ex51-est és HAppY leszel -
leewi
aktív tag
válasz
ellington #188 üzenetére
a számok értékelésével (is) lehet 'inteligens' lejátszási listákat csinálni..
pl. ugye összes szám nem tetszik 5 *-san egy albumról így egyszer végigértkelgetes 1-2-3-4-5 *-al majd az iTunesba csinálsz egy olyan listát, hogy csak a 4*-nál többre értékelt számokat listázza..s volá megcsinálja..dióhéjban ennyi -
leewi
aktív tag
holnap az árkádban..utána meg a CICI-centerbe..mindkét esetben a MEdiaMárktba..
miért nem csapsz le arra ott a tesz-veszen?
rebesgettek valami olyasmit, hogy esetleg némi kedvezmény lesz számunkra(omra) de nem hiszem, hogy ilyen mértékű lenne..de ha addíg nem vettél majd mondok számodra egy kedvezőbb árat mint a bolti.. -
leewi
aktív tag
holnaptól apple-nak dolgozom..
gyere be és megnézheted-fogdoshatod bármelyiket..s elvileg mindegyikből van muti példány is ami működik így teljes mértékben ki is próbálhatóak..
amit én tudok a shuffle-ról..
e hétdőn láttam személyesen élőben először egyet..kisebb mint gondolná az ember vagyis mint én gondoltam..12 órát írnak hivatalosan így sztem bekapcsolod és hagyod, hogy menjen akkor realizálható a 11 óra..(mini-nél tapasztaltam, hogy ha bekapcsoltam és semmi számlépegetés meg világítás bekapcs..stb. s ment 17 órát..így reális az a 11 a shuffle-nál)
olyan tipikus apple termék..szép és ÖSSZE VAN RAKVA..
különben a tévhitet eloszlandó nem csak össze-vissza tud lejátszani hanem egymás után is..könyvtárakat ugye nem kezel mert nem tudnád mikor melyikben vagy..
ahogy én néztem arra tökéletes amire tervezték..
ha komolyan gondolod sztem csapj le erre:
Bővebben: link
üdV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből